O nama

TING d.o.o. – poduzeće za projektiranje i inženjering je osnovano 1994. godine. 

Djelatnost poduzeća je:

  • PROJEKTIRANJE
  • GRAĐEVINSKA
  • OPERATIVA U VISOKO I NISKOGRADNJI
  • PROIZVODNJA
  • TRGOVINA

zaposleni radnici

0

iskustvo

0 godina

projekti

0 +

projektni ured

Projektni ured je stručno i tehnički osposobljen i opremljen za izradu cjelokupne projektne dokumentacije. Koristimo najsuvremenije programe za crtanje, te najkvalitetnije i uvijek up-to-date stručne programe za dimenzioniranje konstrukcija. Nudimo suradnju od idejnog do izvedbenog projekta; izrada nacrta, gabarita i proračuna nosivosti temelja, zidova, krova i ostalih detalja. Također vršimo nadzor nad izvođenjem radova.
Poduzeće raspolaže visokom tehnikom i tehnološkom opremom.

Građevinska operativa

Osim adekvatnog kadrovskog potencijala, tvrtka je tehnički opremljena vlastitom građevinskom opremom (strojevima, skelama, oplatom, ) te možemo izvoditi i najzahtjevnije objekte. Za ostvarenje većih i složenijih zahvata usko surađujemo, kako u partnerskom tako i u kooperantskom smislu, sa provjerenim i renomiranim tvrtkama i proizvođačima materijala.

proizvodnja i elektromontaža

Kroz dugogodišnji rad i iskustvo na brz, efikasan i učinkovit način obavljamo projektiranje, proizvodnju i elektromontažu elektro-ormara i trafostanica. Izrađujemo projekte za fotonaponske elektrane, te izvođenje radova istih, odnosno puštanje u rad fotonaponskih elektrana.

 

trgovina

Unutar poduzeća je i trgovina TING , smještena na poslovnom centru XP u Žepču koja se bavi prodajom elektro opreme poznatih brendova, kao i ostalih proizvoda provjerenog kvaliteta, široke primjene.

 

 

PROJEKTIRANJE, GRAĐEVINSKA OPERATIVA U VISOKOJ I NISKOGRADNJI, PROIZVODNJA, TRGOVINA

Kulina Bana b.b, 72230 Žepče, BiH
Pon - Pet: 7:00-15:30
ting@tingzepce.ba
+387 (32) 881-451
© 2020 Dev Solutions