GRAĐEVINSKA OPERATIVA

TING Betonara  TING betonara Žepče

Bavimo se i izvođenjem  građevinskih, odnosno građevinsko-zanatskih radova i pružanjem usluga  iz područja visokogradnje.

Radove izvodimo po zahtjevima najsavremenije tehnologije sa ugradnjom najnovijih građevinskih materijala, te uz primjenu savremene mehanizacije. Radni timovi su funkcionalno organizovani, te sa tridesetak stalno uposlenih kvalificiranih radnika građevinske struke, nudimo Vam pouzdanog partnera u izgradnji objekata male i srednje veličine.

Također, u svakom trenutku imamo na raspolaganju dodatnu stručnu radnu snagu iz provjerenih kooperantskih firmi, sa kojima smo u proteklih godina ostvarili uspješnu poslovnu saradnju na zadovoljstvo naših klijenata. Pri izgradnji i uređenju prostora, kako unutrašnjeg tako i vanjskog, u mogućnosti smo riješiti sve zahtjeve naručioca i to brzo, kvalitetno, funkcionalno, estetski, i što je najvažnije u skladu sa pravilima struke i zahtjevanim standardima i normativima. Pored izvođenja radova, nudimo Vam i izradu idejnih rješenja, projekata za objekte, odnosno uređenje unutrašnjeg i vanjskog prostora. Za sva pitanja u vezi sa izborom metoda i tehnologije gradnje, odabirom kvalitetnih materijala i sl. stojimo Vam na raspolaganju.

Ukoliko Vam se ukaže potreba za realizacijom nekih od  građevinskih, odnosno građevinsko-zanatskih radova,  posjetite ili pozovite  nas na broj:

Telefon:  +387 (032) 881-802

Možete nam dostaviti projekat, predmjer ili sve to prepustiti nama, a mi ćemo, uz zadani projektni zadatak, izraditi ponuđenu dokumentaciju.

Vjerujemo da ćemo naći rješenje na obostrano zadovoljstvo.

Lokacija: